Edwin de Ruiter, onze medewerker in Apeldoorn, doet zelf verslag van de school  zaterdag 21 april:

“Ik kijk met een erg goed gevoel terug op de genezingsschool afgelopen zaterdag. We hebben weer veel positieve reacties gehad!

Gisterenavond was er bij ons in het kerkgebouw een ‘Wake-up’ dienst. Wake-up is een vernieuwingsbeweging van christenen uit allerlei kerken en gemeentes, die het verlangen heeft dat het Koninkrijk van God zichtbaar gaat worden in Apeldoorn en de dorpen in de omgeving. Daartoe houden zij één keer per twee weken een dienst bij ons in de kerk.

Gisterenavond zou Gerard de Groot (Levend Woord gemeente Rotterdam) spreken maar die was op het allerlaatste moment verhinderd. Omdat de grote kerkzaal helemaal vol zat (ongeveer 200 mensen) besloot Jan Willem Grievink, initiator en drijvende kracht achter Wake-up Apeldoorn en deelnemer aan de genezingsschool  van afgelopen zaterdag, zelf te spreken.
Aan het begin van zijn prediking gaf hij een getuigenis van wat de dag ervoor in de genezingsschool was gebeurd. Op een bepaald moment kreeg Hugo een woord van kennis dat Vader knieën wou genezen. Er kwamen 6 personen met knieproblemen naar voor, één van hen was Jan Willem. Jan Willem had een meniscusprobleem en kon al een hele tijd niet zonder pijn lopen, laat staan trappen doen. Hugo bad voor zijn knie en vroeg hem iets te doen wat hij niet kon. Jan Willem ging trappen doen, kwam terug en zei dat de pijn van de binnenkant naar de buitenkant was verschoven en al een stuk minder was. Hugo bad opnieuw en alle pijn verdween volkomen…
Als je zijn getuigenis graag persoonlijk hoort, raad ik je aan zijn preek van gisterenavond (22 april) te downloaden en even naar 07:00 minuten te gaan: http://www.wakeupapeldoorn.nl/downloads/. Mooi verhaal!”.

Ook een andere mevrouw getuigde dat de pijn uit haar knie volledig verdween en toen ze tijdens de “zelfbediening” bad voor haar elleboog, ook de pijn uit haar elleboog verdween…de Here werkte mee en bevestigde het woord door de tekenen die erop volgden (Marcus 16:20)

Wil jij ook nog meer horen over het onderwerp genezing en zelf genezing ontvangen?
Kom dan naar onze volgende genezingsschool in Apeldoorn op zaterdag 26 mei!
We zullen dan uitgebreid spreken over het onderwerp “genezing ontvangen en vasthouden” en over afwijzing, een probleem waar bijna iedereen in meerdere of mindere mate mee te kampen heeft…
Denk eraan: Vader wil jou helemaal vrij maken!
Voor meer details: zie onze website: www.godsambassade.be

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd