We laten Rose-Marie zelf aan het woord:

“Voor mijn bekering in 1997 leefde ik van de ene zenuwinzinking naar de andere. Ik had het erg moeilijk als alleenstaande moeder. Bij mijn bekering heeft de liefde van God me zo gevuld dat ik me nooit meer alleen voelde.

In 2009 werd ik echter opnieuw zwaar depressief. Ik ontkende het en zat vol schuldgevoelens…en genas dus niet…

Ik probeerde alles te verwerken door veel te sporten en veel te hard te werken. Zo belandde ik in het crisiscentrum van het St. Pietersziekenhuis. Ik begreep er niets van…ik dacht dat een christen niet depressief mocht worden.

Er werden antidepressiva gestart en midden in die moeilijke periode leerde ik Gods Ambassade kennen. Ik ging in die periode naar een andere kerk en was zeker niet van plan naar Gods Ambassade te blijven gaan. Ik zag het gewoon als een periode van tot rust komen en nieuwe kracht krijgen. Na een jaar heb ik beslist om de genezingsschool te volgen. Wat ik daar hoorde, was allemaal nieuw voor mij en zo goed! Ik had het heel erg nodig!

Een maand later kreeg ik de zekerheid dat ik mocht stoppen met de antidepressiva die ik al meer dan een jaar nam. Ik had zonder gebed na 6 maanden al een poging ondernomen om ermee te stoppen maar die was mislukt. Nu was het helemaal anders…ik had zo’n diepe rust gekregen!
Ik ben gestopt van de ene dag op de andere omdat ik geloofde dat God me genezen had…Ik was volledig genezen!

December 2011 had ik het weer heel moeilijk. Ik was van plan om terug naar de dokter te gaan voor antidepressiva. Ik was volledig in paniek en dacht dat alles terug gekomen was. Gelukkig had ik eerst nog een gesprek met Ann die me uitlegde dat dit wel vaker gebeurt en dat dit een strategie van de duivel is. Hij wil ons laten geloven dat alles teruggekomen is terwijl dat niet waar is! Ann bad met mij en verbrak de leugen. De dag nadien voelde ik me opnieuw heel goed! Dank U Vader!!!”

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!