Mijn Duitse tante is 93 jaar en blind sinds 5 jaar. Ik had enkele maanden geleden door de telefoon voor haar gebeden en zij had toen Jezus aangenomen in haar hart.

Tijdens een bijeenkomst van de hele familie vroeg ik of ik voor haar mocht bidden in een andere kamer. Ik vroeg mijn vader mee te gaan. Ik heb voor haar in het Nederlands gebeden omdat mijn gebed in het Duits niet vloeiend is. Zij verstond dus niets van het hele gebed.  

Zij ziet heel rare dingen door haar blindheid: bewegende giraffen, neushoorns, constant bewegende ranken en zand dat steeds van boven naar beneden valt. Na gebed zei ze, dat ze mijn bloes kon zien en beschreef ze hoe ze eruit zag.

De bewegende dieren en groene ranken waren al verdwenen na mijn vorig gebed aan de telefoon maar die beelden van het vallende zand waren er nog. Ik blijf bidden.

Na het gebed zei ze verschillende malen met tranen in haar ogen: “ik geloof dat ik ga kunnen zien, ik geloof dat!”.

Tijdens dat gebed begon mijn vader heel hard te wenen, hij werd aangeraakt door de Heer. De dag erna belde hij me op en zei dat hij in geen jaren aan één stuk door had kunnen slapen maar nu dus wel. Normaal ligt hij de hele nacht wakker met hier en daar een paar minuten slaap ertussen. Ik had enkel gebeden voor mijn tante maar mijn vader heeft ook genezing ontvangen. Hoe bijzonder!

Our website is protected by DMC Firewall!