Lutgart, die een paar maanden geleden werd aangesteld als nieuwe teamverantwoordelijke van onze cd en Gods Ambassade tafel, stuurde ons volgende getuigenis door:

“Geloof komt door het horen... Graag wil ik een woordje uitleg geven waarom ik zo graag en zo veel naar cd's luister. Ik merk bij mezelf dat ik er gewoon enorm veel behoefte aan heb om de predikingen herhaaldelijk te horen...

Soms luister ik weken aan één stuk naar dezelfde cd, vaak gebeurt dat in de auto. Dan hoor ik wel niet altijd in één keer de hele cd maar herhaling werkt! 
Iedere keer weer vallen er mij verschillende dingen op, vaak lijkt het dan of ik het nog nooit eerder had gehoord!

Als ik moeilijk in slaap val, doe ik het ook wel eens. Tot mijn eigen verbazing merk ik dan later dat ik – zelfs als ik in slaap gevallen ben – toch heel veel heb opgenomen van wat er onderwezen is!
Ik heb dit echt nodig om me de boodschap op die manier te kunnen toe-eigenen!
En vaak in dagdagelijkse dingen of crisissituaties komen er dan verschillende gedachten in mijn hoofd van het onderwijs dat ik op die manier ontvangen heb.
Ook in gesprekken met mensen kan ik daar dikwijls iets van delen, soms gaat het over een klein zinnetje of een geestelijk principe dat is blijven hangen maar dat echt een kapstok is geworden in mijn leven.

Ik voel me enorm gezegend dat al die hulpmiddelen er zijn. Als je het mij vraagt is cd’s beluisteren een echte aanrader voor iedereen!”

Boodschappen beluisteren?
U kan elke week de prediking van zondag een hele week beluisteren via onze website: www.godsambassade.be. Op de homepage klikt u bovenaan op “preek van de week” en vervolgens op de startpijl.
Als u onderaan de homepage op het beeld met “media” klikt, kan u audio of videoboodschappen aanklikken. Als u bij de desbetreffende boodschappen bent, kan u de witte balk rechts in beeld op en neer bewegen om alle boodschappen die erop staan te zien.

Dit is allemaal materiaal dat gratis ter beschikking gesteld wordt.

We hebben ook een webshop via dewelke u boodschappen op cd tegen betaling kan bestellen. Hiervoor klikt u bovenaan de homepage op “webwinkel”. Vervolgens klikt u op cd’s of boeken. De cd’s zijn onderverdeeld in een aantal subcategorieën die u opnieuw moet aanklikken om de titels van de cd’s te bekijken. Als u een cd zoekt over een onderwerp dat niet is opgenomen in onze webwinkel, kan u ons steeds mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Our website is protected by DMC Firewall!