Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

God heeft geen ziekte nodig om zijn kinderen thuis te brengen

Cora stuurde ons volgend getuigenis door:

“Twee weken voor de grote vakantie kreeg ik bericht dat mijn vader een herseninfarct gekregen had en in het ziekenhuis lag. Het zag er helemaal niet goed uit.
Mijn moeder (94) woonde samen met mijn vader (96) nog zelfstandig in een huisje en ze wilden nog steeds niet naar een bejaardenhuis. Door deze situatie moest mijn moeder wel in een verzorgingshuis geplaatst worden omdat ze niet meer voor zichzelf kon zorgen.

Die zaterdag ben ik naar mijn vader gegaan, wetende dat hij naar zijn hemelse Papa zou kunnen gaan. Ondertussen was mijn gebed: “Vader, niet op deze manier (door ziekte).

Lees meer...

Hoe je goed nieuws kan brengen aan je buren

Ans Timman, één van de Obed-teamleden van Martie Haaijer, momenteel 77 jaar jong, stuurt ons nog geregeld gebedsverzoeken en nieuws uit Nederland. Onlangs kregen we van haar een mailtje binnen dat we – met haar toestemming – heel graag met jullie delen.

“Volgens mij heb ik wel eens verteld over mijn buurjongen die verbrand is en nu ook verlamd en niets meer kan. Ik dacht ook dat ik er gebed voor had gevraagd, maar dat weet ik niet meer zeker.

Lees meer...

“En Petrus antwoordde hun: bekeer u…” Hand. 2:38a

Eventjes terug naar de basis van bekering.
De meeste mensen die dit krantje lezen, hebben hun leven aan Jezus gegeven en zijn volgens iets oudere termen “bekeerd”… maar wat houdt bekering precies in?

Bekering betekent dat je van een bepaalde levenswandel afstapt omdat die niet meer strookt met de nieuwe openbaringen die je hebt ontvangen. Je neemt een nieuwe levenswandel aan waardoor je leven fundamenteel verandert. Als resultaat hiervan blijf je je leven sturen in de nieuwe richting waarvoor je gekozen hebt. Bekering is dus iets waarmee je je leven lang bezig bent!
Het is goed om je eigen leven regelmatig in het licht van deze overdenking te onderzoeken. Bekering kan een holle slogan worden...iets dat voor jezelf en anderen geen betekenis meer heeft.
Bekering is ook geen gewoonte. Het is het begin van een avontuur waarin je als mens grenzen verlegt en steeds verder groeit in je relatie met God. Het is dus meteen ook een confronterende uitdaging voor alle mensen die God op je pad stuurt.
Bekering is dus niet iets wat je ooit gedaan hebt, het is steeds verder gaan…en dat vergeten we soms wel eens! Daarom gaan we nu even terug naar de basis…
Hoe zit het met jouw bekering?

Veel zegen,
Hugo

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd