Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Dreigend miskraam wordt door gebed een wolk van een baby

Ook dit getuigenis kregen we van Rita D.:

Mijn schoondochter Jessie was in 2017 al zwanger geweest van een tweeling maar deze zwangerschap was geëindigd met een miskraam.

In januari 2018 bleek ze opnieuw zwanger te zijn. Bij de eerste echografie bleek er echter een bloedklonter aanwezig te zijn in de baarmoeder die meegroeide met de zwangerschap. Die bloedklonter was 4 cm lang en 0,5 cm dik.

Lees meer...

Opgegeven longpatiënt herleeft na gebed

We laten Rita D. aan het woord:

Patrick, 55jaar, papa van mijn schoondochter Jessie, was al jaren longpatiënt. Op donderdag 24 augustus 2017 voelde hij zich helemaal niet goed, hij was onwel geworden en kon moeilijk ademen.

De situatie was zo ernstig dat er een ziekenwagen gebeld werd. Onderweg naar spoed begon hij met zijn ogen weg te draaien en verstijfde en verkrampte hij helemaal. Tegen de tijd dat hij in het ziekenhuis kwam, was hij in coma.

Lees meer...

Gezond en evenwichtig leven

Soms krijg je wel eens uitdagingen, lichamelijk of emotioneel. Of het nu je rug, oog of hoofd is… op zo’n moment functioneert het allemaal niet meer zo goed en wat doe je daar dan aan? Vroeger ging je dan naar de dokter en die wist jou dan meestal terug op de rails te krijgen, maar tegenwoordig zijn er erg veel alternatieve middelen.

Een vriend sprak me onlangs over de wonderlijke werking van water. Hij had voor thuis een speciale machine aangekocht die weet-ik-veel-wat met kraantjeswater deed. Samen met een evenwichtige hoeveel zout, zou dat water je gezondheid bekrachtigen. Het deed mij denken aan de “klei-therapie” die men mij adviseerde toen ik met kanker zat.

Er zijn tegenwoordig zoveel “wonderlijke therapieën” op de markt dat je door de therapieën de gezondheid niet meer ziet. De oudste therapie echter staat al beschreven in het begin van het scheppingsverhaal. Het gaat om het juiste voedsel en dat vind je aan… DE BOOM VAN HET LEVEN!

Aan het begin van de Bijbel lezen we dat God die boom daar geplaatst heeft zodat de mens zich daaraan kan verzadigen. Maar de mens besloot van die ene verboden boom te eten en sindsdien zitten generaties met de “gebakken peren”. Het vraagt dan ook wat geloofsinspanning om die boom des levens te vinden en de gezond makende vrucht ervan te eten… én toch is die boom binnen ieders bereik.

De Boom des Levens is een beeld van Jezus en Zijn volbrachte werk. En wanneer je de weg naar Hem terug vindt, mag je erop rekenen dat je op de weg zit van een gezond en evenwichtig leven.

Wat is het grote geheim? Wel, spendeer wat tijd met God, ga naar de samenkomsten van een kerk die je jouw vaste plek maakt, lees in de Bijbel, ga om met broers en zussen en doe wat God jou opdraagt. Je zal verbaasd staan hoe snel je aan het eten bent én vooruitgaat.


Veel zegen!
Hugo

Our website is protected by DMC Firewall!