Monique uit Nederland stuurde ons volgend getuigenis:
“Twee weken geleden heb ik een gebedsverzoek voor mijn moeder in jullie gebedsdoos gestopt. Ik vermeldde enkel dat ze heupproblemen had. Daarbij vernoemde ik niet de diagnose die gesteld was: slijmbeurs ontsteking op de heup. Nu is ze de afgelopen twee weken “toevallig” door een vervangende huisarts behandeld, en die verwees haar nu naar de fysiotherapie.

Mijn moeder wilde graag een vrouw als behandelaar. De fysiotherapeute die ze kreeg, stelde een andere diagnose: ischias.
Ze begon te masseren, wat pijnlijk was, maar er kwam verbetering de afgelopen week. Daarvoor had mijn moeder veel pijn, maar het gaat nu veel beter. De zware pijnmedicatie die ze op recept er vorige week bij kreeg, gaat ze nu naar de apotheek terugbrengen, want die heeft ze niet nodig, zegt ze. De pijn die ze nu nog heeft is draaglijk.
Ze had meer dan drie maanden klachten en liep en sliep slecht van de pijn.
Wat een prachtig resultaat op korte termijn. En ik geloof in verder herstel!

Ik heb mijn moeder verteld dat ik een gebedsverzoek in jullie doos had gestopt. Ze praat er vrijwel gewoon overheen als ik dat zeg, maar ik weet dat ze het toch ergens opslaat. Ze weet dat God geneest want ze is ooit door een wonder van de dood gered!”

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd