Ergens in 2010 kreeg Josée Bongers veel pijn onder haar rechter voet. Vooral bij het opstaan ’s morgens had ze veel last. Dan kon ze amper lopen en moest ze zich overal aan vasthouden. Als ze dan een poosje gestapt had, ging het weer beter. Ze ging ermee naar de dokter en die sprak van een ontsteking en een doorgezakte voet en schreef haar een ontstekingsremmende zalf voor. Na een tijdje werden er ook foto’s genomen waaruit bleek dat Josée een hielspoor had.

Van in het begin liet Josée voor haar voet bidden. Tijdens de vastendagen in december 2010 verdwenen alle klachten en stopte Josée met de zalf. Een paar dagen later kwam de pijn nog veel heviger dan ooit tevoren terug…Josée wist echt niet meer wat te doen…

 

Maandenlang heeft Josée met tussenpozen gemankt. Ook autorijden ging niet vanzelf. Josée rijdt met een automatic en soms moest ze de andere voet gebruiken of even stoppen omdat haar rechter voet teveel pijn deed. Ze kreeg ook pijn aan haar linker voet, waarschijnlijk door overbelasting.

Josée gaf niet op. Telkens er een gelegenheid was, liet ze voor haar voet bidden en ze bleef verwachten dat alleen Jezus haar probleem echt kon oplossen. In het verleden was Josée al herhaaldelijk genezen van kwalen die al jarenlang aanhielden, waaronder een Südeck atrofie van haar hand en een chronische bronchitis. U kan deze getuigenissen lezen op onze website of op onze getuigenisbladen die u gratis kan krijgen. Josée wist dus uit eigen ervaring heel goed dat God bij machte was!

Op witte donderdag kwam Carine naar haar toegelopen en die vroeg of ze voor Josée mocht bidden. Dat vond Josée uiteraard fijn! Carine riep Danny erbij en samen baden ze voor de voeten van Josée. Op goede vrijdag had Josée de indruk dat ze wat beter kon lopen en een paar dagen later was alle pijn verdwenen…om nooit meer terug te komen deze keer! Josée is daar erg dankbaar voor en vertelt aan iedereen die het maar horen wil wat haar hemelse Papa voor haar gedaan heeft!

Our website is protected by DMC Firewall!