We laten Lutgart zelf aan het woord:

“Ik heb jarenlang heel veel last gehad van verschillende soorten hoofpijn: migraine, nekpijn die ook erge hoofdpijn als gevolg heeft en chronische sinusitis.
De eerste migraine aanval begon zo'n 35 jaar geleden vlak na de geboorte van mijn dochter. Vanaf dan kwamen die aanvallen heel frequent: meestal 1x/week, een aanval duurde gewoonlijk 3 dagen om dan soms de volgende dag alweer opnieuw te beginnen.


Tijdens die aanvallen had ik vreselijke hoofpijn, pijnmedicatie hielp niet, ik kon geen licht of geluid verdragen en moest braken...erg onaangenaam dus!
Dit is vele jaren zo blijven doorgaan, artsen wisten ook geen raad...
In 2006 kwam ik voor het eerst in aanraking met Gods Ambassade waar mij niet alleen over fysieke genezing onderwezen werd maar ook over innerlijke genezing.
Ik was al langer christen en geloofde wel dat God genas...maar dat Hij het ook voor mij wou doen?

En dan het aspect van innerlijke genezing...ik worstelde enorm met mijn innerlijke pijn maar ik was gewoon om alles maar onder de mat te vegen en te doen alsof er niets was en door te gaan...
"Zo is dan wie in Christus is een nieuwe schepping: het oude is voorbijgegaan, zie het nieuwe is gekomen" (2 Kor. 5:17)...dat had ik wel geleerd, maar ik begreep en wist niet dat het belangrijk was om met mijn innerlijke pijn naar de Vader te gaan en het door Hem te laten genezen en me door Hem te laten troosten...

Daar had ik nog nooit eerder over gehoord of gedacht en het heeft nog een hele tijd geduurd voor ik er klaar voor was en om dit echt onder ogen te zien.
Intussen werd er regelmatig voor mij gebeden en volgde ik verschillende vaderhartscholen waar ik God als Vader steeds beter leerde kennen.
Ik heb geen instant genezing ervaren, het is een langzaam genezingsproces geweest van ongeveer twee jaar maar intussen ben ik helemaal vrij van migraine!

De nekpijn die ook hoofdpijn veroorzaakte, daar had ik nog wel last van...
Meestal kwam die pijn ‘s nachts opzetten in de nek met zware hoofdpijn als gevolg. Dit was duidelijk geen migraine maar duurde ook wel drie dagen.
Dan moest ik rechtop gaan zitten anders werd de pijn alleen maar erger...
heel vervelend dus, vooral als je buiten de pijn die je al hebt ook nog ziek bent...want dan wil je juist gaan liggen.
Dit gebeurde toen ik enkele jaren geleden voor het eerst deelnam aan de vastendagen die door onze kerk georganiseerd werden.
Ik was nog niet lang daar toen ik heel ziek werd: ik had koorts, was verkouden en kreeg een sinusontsteking. Ik heb daar twee nachten rechtop gezeten omdat ik onmogelijk kon gaan liggen door de hevige pijn in mijn nek en hoofd.

Ik ben dan de laatste dag iets eerder naar huis gegaan omdat ik zo ziek was dat ik zelfs geen thee meer kon drinken...geen leuke ervaring dus, hoofpijn en een lege maag gaan ook al helemaal niet goed samen...
Mijn besluit stond vast: ik zou niet meer deelnemen aan vastendagen, dit was echt niets voor mij!
Toen eind vorig jaar de aankondiging kwam wanneer de vastendagen van 2019 zouden doorgaan, kwam er een stille overtuiging in mijn hart om terug deel te nemen...
Toch bleef mijn vorige slechte ervaring mij flink parten spelen...
Ik heb mij toen met een bang hart ingeschreven en ben gegaan.

Ik had wel tijd nodig om mezelf daarop voor te bereiden en worstelde de hele tijd met de slechte herinneringen van de vorige keer...tot ik opeens besefte dat ik sindsdien nooit meer last had gehad van sinusitis...ik had daar nooit eerder bij stil gestaan!
Dat gaf me wel wat extra moed om te gaan maar het bleef toch nog altijd een beetje met lood in de schoenen.
Tijdens de eerste nacht van de vastendagen kreeg ik nekpijn en hoofdpijn...
ik kon wel deelnemen aan het onderwijs en ‘s avonds was er een genezingsdienst waar er ook voor mij gebeden werd. Daarna ben ik naar bed gegaan.
De volgende morgen was de nek- hoofdpijn er nog altijd maar het was niet erger geworden.

Kort na de middag was er gelegenheid om een getuigenis te brengen over wat je ervaren had tijdens de vastendagen.
Ik voelde dat het goed was om mijn getuigenis te brengen over de vorige vastendagen, vooral dan over het feit dat ik sindsdien nooit geen sinusontsteking meer gehad heb.
Na mijn getuigenis vroeg Hugo mij of ik nog pijn had en heeft hij opnieuw voor mij gebeden en enkele uurtjes later was ik volledig pijnvrij!
Voorheen duurde dat altijd drie dagen, nu een dag en half...
Ik heb samen met iedereen de vastendagen kunnen afsluiten met een broodmaaltijd, maar vooral met diepe dankbaarheid naar mijn hemelse Papa...en ik ben weer een getuigenis rijker. Ik heb sedertdien geen nek- of hoofdpijn meer gehad!”

DMC Firewall is a Joomla Security extension!