Eva stuurde ons de afgelopen week volgend wonderlijk verhaal:

“Ik ben in ziekenverlof. Ik had last van een opgezwollen rechter been. De dokter vond het een raadsel en stuurde me naar de radioloog voor een echografie.
Volgens de radioloog bleek het een complexe zaak te zijn: vocht in de knie, een versleten knieschijf, een serieuze ontsteking van de slijmbeurs, een peesontsteking, een knikje in een pees die over mijn knie loopt, een vermindering van het kraakbeen en iets mis met de buitenste meniscus. Ik kreeg een afspraak voor een MRI, waar ik wel tegen op zag.

Enkele dagen voor de MRI had ik tegen mijn dochter gezegd: “Awel, eigenlijk hoop ik dat ze op de MRI niets speciaals gaan zien, alleen dat er iets geweest is maar dat ik voor de rest genezen ben.”
Zoals ik gesproken had, is ook gebeurd.
Op de MRI was enkel te zien dat er nog wat ontsteking was, vandaar dat mijn knie de afgelopen tijd soms gezwollen was. Verder bleek, buiten een beetje normale sleet op mijn knieschijf, al de rest in orde te zijn!

Ik moet m’n knie nog een tijdje laten rusten en wat kine krijgen. Het herstel verloopt vlot en de diagnose is veel minder erg dan eerst werd gezegd. Van andere ontstekingen, geraakte meniscus, versleten knieschijf, een knikje in een pees die over mijn knie loopt en kraakbeen dat weg is, werd plots niet meer gesproken!
Zelf voel ik me diep blij vanbinnen, wetende dat wonderen bestaan!
Ook heb ik weer gemerkt dat wat je uitspreekt, een invloed heeft op situaties.
En vermits de medische wetenschap verklaart dat cellen een geheugen hebben, praat ik nu tegen mijn knieën en herinner ik hen eraan dat ze gezond zijn in Jezus’ naam.”

DMC Firewall is a Joomla Security extension!