Genezen van chronische bronchitis...en gezonder dan ooit!


Bronchitis was voor Josée een erg bekend fenomeen...een paar keer per jaar had ze er mee te kampen en moest ze een hele tijd binnen blijven en medicatie nemen.

 

Als kind had ze er al last van...vaak hoestte ze gele brokjes en ze dronk in haar leven heel wat hoestsiroop.
In een telefoongesprek met Ann vertelde ze dat ze tussen carnaval en Pasen steevast een bronchitis had. Terwijl ze dit uitsprak, realiseerde ze zich dat dit geen goeie uitspraak was. Samen met Ann verbrak ze die woorden en nam ze aan dat Jezus haar gezond wou hebben, ook tussen carnaval en Pasen. Dit gebeurde een heel eind voor Pasen 2007.
Sedertdien heeft ze geen bronchitis meer gehad. Met Allerheiligen kreeg ze wel een verkoudheid, maar die zette deze keer niet door naar een bronchitis...heel snel was ze weer volledig genezen!

In 1996 maakte ze een TIA (transient ischemic attack) door. Het begon met een pijnlijke, slapende voet en ging verder naar haar been en arm en haar mondhoek ging scheef staan. Ze dacht steeds dat ze geen 60 zou worden. Ook deze gedachte liet ze los bij de Heer. Josée is ondertussen bijna 72 jaar, maar veel gezonder dan voor ze christen werd. Ze woont alleen, maar doet alles samen met Jezus. Ze bespreekt ook alles met Hem.
Momenteel is ze zelf een nieuwe keuken aan het maken en installeren. Daarvoor moest ze een gat maken voor een doorgang in een muur van 17 cm dik. Toen ze onlangs de kolen voor haar kachel geleverd werden en ze niet meteen hulp kon krijgen, bracht ze zelf met de kruiwagen 95 zakken van 25 kg. kolen naar achter...

Waar stond ook alweer "fris en groen zullen ze zijn tot in hoge ouderdom..." Mozes begon zijn bediening toch ook pas echt op z'n tachtigste...
Op het 25 jarige jubileum van Hugo en Inger, afgelopen zomer, zegende ze hen met minstens nog eens 25 jaar...ze namen dit in ontvangst, maar zeide erbij dat ze verwachtten dat Josée er dan ook bij zou  zijn...en dat wil ze graag.
Ze is dankbaar voor elk jaar dat ze van God krijgt en verandert nu haat huisje om er nog lang te blijven wonen...

Our website is protected by DMC Firewall!