Totale genezing van allergieën

We laten Eva, Sarah's mama, aan het woord:

"De dokters hadden gezegd dat Sarah zou geboren worden met een gewicht van 2,6 kg maar ze kwam ter wereld als een gezonde baby van 3,2 kg en 51 cm groot. Omdat de borstvoeding niet lukte, ben ik na een zestal weken overgeschakeld op flessenvoeding.
Toen Sarah twee maanden was, merkte ik op dat er iets niet juist was met haar en ging te rade bij Kind&Gezin. Daar kreeg ik te horen dat - behalve de droge huid die ze had - alles in orde was. Toch werd haar huid steeds droger en kreeg ze eczeem in de knieholtes, aan de voetjes, armen en polsen. Sarah groeide erg langzaam en kwam niet voldoende bij. Er werd zelfs de vraag gesteld of ik haar wel genoeg eten gaf...
Haar huid werd nog droger. Ik kreeg de raad haar meer in oliebadjes te zetten en in te oliën met amandelolie. Dit laatste heb ik nooit gedaan en dat bleek achteraf maar goed ook want ze was allergisch aan amandelolie!

Toen ze negen maanden was, gingen we op consultatie bij een kinderspecialist. Ondertussen was ze in gewicht en lengte al onder de laagste normen van de curve terecht gekomen. Meteen vertelde de specialist ons dat Sarah allergisch was aan melk. Om te beginnen dus... .want na verder onderzoek bleek dat ze ook allergisch was aan eieren, kobalt, chroom en nikkel. Achteraf kwamen daar nog kruisallergieën bij voor noten, zaden, zwarte thee e.d.

Sarah mocht dus geen producten eten of drinken die melk of eieren bevatten maar alles wat met bonen en granen te maken had mocht ook niet omdat die nikkel bevatten: koffie, chocolade, soja-melk... Wit brood mocht omdat dit heel weinig nikkel bevat. We moesten dus speciale melk bestellen bij de apotheker. Enkel vers fruit en groenten, niets uit blik of voorverpakt dus ook geen koeken en zo.

Kobalt kom je tegen in sterke poetsproducten en bleekwater, in blauwe kledij en de etiketjes van kledij, en in drukwerk zoals kranten. Chroom zit bijvoorbeeld in bestek... dat moest dus liefst plastiek handvaten hebben. Er was dus heel wat te mijden...

De dokters zeiden ons dat ze van de allergie aan melk en eieren spontaan zou kunnen genezen met het ouder worden maar de chroom-, nikkel- en kobaltallergie zou voor het leven zijn.
Advies van een diëtiste en een allergoloog gaven geen uitkomst. In plaats van te weten te komen welke voeding Sarah toch nog extra zou mogen eten, werd ons verteld welke voedingsmiddelen we zeker nog extra moesten mijden. We "schikten" ons dus naar Sarah's allergieën en gaven haar een strikt dieet met vers fruit, verse groenten, wit brood, siroop, honing, confituur en de speciale melk van de apotheker... geen extra's dus voor Sarah.

We wisten dat God genas, maar waren niet op die belofte gaan staan. We hadden al wel voor genezing gebeden maar zonder resultaat.
In mei 2003 lieten we Sarah inschrijven in de kleuterschool. Leuk nieuws, ware het niet dat ze op school met verjaardagen telkens lekkere dingen aten die Sarah niet mocht eten: wafels, pannenkoeken, cake en noem maar op. Er werd mij voorgesteld Sarah telkens iets mee te geven dat ze dan wel mocht eten: een stuk fruit of zo.

Dat was voor mij de doorslag om op genezing te gaan staan.
Ik vroeg God haar te genezen voor de leeftijd van 3 jaar zodat mensen niet zouden kunnen zeggen dat ze "eruit was gegroeid" en voor ze naar school ging zodat ze ten volle mee zou kunnen genieten van alle lekkers waar andere klasgenootjes van aten.

In de nacht van 31 augustus op 1 september 2003 werd Sarah wakker om naar de wc te gaan. Sarah was toen 2 jaar, 7 maanden, 1 week en 1 dag oud en al meer dan een half jaar zindelijk. Ze had mij voordien nog nooit wakker gemaakt omdat ze moest plassen.
Dit deed ze 14 nachten... totdat ik door had dat er iets veranderd was! Toen Dirk thuis kwam van zijn werk, vertelde ik dat ik geloofde dat Sarah genezen was. We gaven haar een stukje cake in het vertrouwen dat er geen negatieve gevolgen zouden zijn... en dat was ook zo!

Vanaf dat moment heb ik geen verpakkingen meer gecontroleerd in de winkel. Ik geloofde dat Sarah genezen was en wou God zo tonen dat ik Hem vertrouwde. Sarah is steeds groter gebleven dan haar één jaar jongere zus Rebekka. Rebekka had een normale groei en gewichtstoename maar haalde Sarah niet in. Dat was een bevestiging dat Sarah goed groeide en genezen was.
Tot op vandaag eet en drinkt Sarah alles. Blauw is haar lievelingskleur en ze draagt naar hartenlust blauwe kleren. Ik gebruik allerlei wasproducten waar ook kobalt in zit. Verchroomde materialen zijn ook geen probleem voor haar... Vader genas haar werkelijk van elk spoor van allergie voor ze drie jaar was!!!"

Our website is protected by DMC Firewall!