Ook dit getuigenis kregen we van Rita D.:

Mijn schoondochter Jessie was in 2017 al zwanger geweest van een tweeling maar deze zwangerschap was geëindigd met een miskraam.

In januari 2018 bleek ze opnieuw zwanger te zijn. Bij de eerste echografie bleek er echter een bloedklonter aanwezig te zijn in de baarmoeder die meegroeide met de zwangerschap. Die bloedklonter was 4 cm lang en 0,5 cm dik.

Van Jos kregen we volgend getuigenis doorgestuurd:

“Ik had vier implantaten in de bovenkaak gepland... Na een behoorlijke voorbereiding, o.a. bestaande uit het innemen van antibiotica de avond ervoor EN meerdere malen Psalm 23, ging de kaakchirurge aan de slag. Een grondige verdoving en het boren ging van start. De bedoeling was vier maal een stevige voet inschroeven in het bot van het bovenkaakbeen.

De eerste twee gingen vanzelf maar bij de derde en de vierde werd het een beetje op 't randje.

Ela, 51 jaar jong, doet zelf haar verhaal:
“Op 21 april 2017 deed ik een hersenbloeding t.h.v. de hersenstam. (een heel belangrijk gebied in de hersenen voor heel wat levensbelangrijke functies).
Ik had net vrienden op bezoek die mijn sjaal terug kwamen brengen die ik die ochtend bij hen vergeten was. We dronken samen koffie en plots kreeg ik sterke pijn in mijn nek. Ik voelde het bloed hevig pompen door de bloedvaten in mijn hersenen, het leek wel of mijn hoofd ging exploderen.

In juni kregen we van Monique v.N. volgend getuigenis doorgestuurd:

Ik was net bij de tandarts voor een kroon behandeling. Vorig jaar ging dat niet goed. De tandarts prikte toen zeker 10 keer naast de zenuw waardoor ik helemaal gestresseerd was en flauwviel (mede door mijn lage bloeddruk) in de tandartsstoel. We hebben die dag de behandeling niet afgemaakt en ik ben stoned naar huis gereden.

De keer erna had hij zijn vrouw, die ook tandarts is, erbij gevraagd. Zij kon blijkbaar beter prikken en zenuwen vinden. De zenuw werd sneller gevonden maar ook die keer ging ik weer onderuit.

Jonathan en Jiska vertellen ons samen hun verhaal:

Jonathan: "September 2016, een paar maanden voor de geboorte van Raphaël, presteerde ik op een dag tijdens het basketbal naar eigen mening ondermaats. Ik koerste die avond nog een goede 27 km naar huis en dacht dat ik iets griepachtig onder de lendenen had. Ik had een enkele keer eerder in de week een lichte steek in m’n onderbuik gevoeld en deze pijn bestraft. Hopelijk zou voldoende nachtrust de boel wat bedaren. Rond middernacht ging ik rechtop zitten na een goed uur hoge koorts boven de 40 graden en voelde een diepe overtuiging: “het is mijn blindedarm”.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd