We laten François zelf aan het woord:

“Op woensdag 5 december deed ik een verkeerde stap toen ik in de richting van de zetel ging. 

Ik verloor mijn evenwicht en viel (gelukkig!) op de zetel met mijn volle lichaamsgewicht op mijn pols die op dat moment een verkeerde draaibeweging maakte. 

Ook dit getuigenis kregen we van Rita D.:

Mijn schoondochter Jessie was in 2017 al zwanger geweest van een tweeling maar deze zwangerschap was geëindigd met een miskraam.

In januari 2018 bleek ze opnieuw zwanger te zijn. Bij de eerste echografie bleek er echter een bloedklonter aanwezig te zijn in de baarmoeder die meegroeide met de zwangerschap. Die bloedklonter was 4 cm lang en 0,5 cm dik.

In juni kregen we van Monique v.N. volgend getuigenis doorgestuurd:

Ik was net bij de tandarts voor een kroon behandeling. Vorig jaar ging dat niet goed. De tandarts prikte toen zeker 10 keer naast de zenuw waardoor ik helemaal gestresseerd was en flauwviel (mede door mijn lage bloeddruk) in de tandartsstoel. We hebben die dag de behandeling niet afgemaakt en ik ben stoned naar huis gereden.

De keer erna had hij zijn vrouw, die ook tandarts is, erbij gevraagd. Zij kon blijkbaar beter prikken en zenuwen vinden. De zenuw werd sneller gevonden maar ook die keer ging ik weer onderuit.

Van Jos kregen we volgend getuigenis doorgestuurd:

“Ik had vier implantaten in de bovenkaak gepland... Na een behoorlijke voorbereiding, o.a. bestaande uit het innemen van antibiotica de avond ervoor EN meerdere malen Psalm 23, ging de kaakchirurge aan de slag. Een grondige verdoving en het boren ging van start. De bedoeling was vier maal een stevige voet inschroeven in het bot van het bovenkaakbeen.

De eerste twee gingen vanzelf maar bij de derde en de vierde werd het een beetje op 't randje.

Ela, 51 jaar jong, doet zelf haar verhaal:
“Op 21 april 2017 deed ik een hersenbloeding t.h.v. de hersenstam. (een heel belangrijk gebied in de hersenen voor heel wat levensbelangrijke functies).
Ik had net vrienden op bezoek die mijn sjaal terug kwamen brengen die ik die ochtend bij hen vergeten was. We dronken samen koffie en plots kreeg ik sterke pijn in mijn nek. Ik voelde het bloed hevig pompen door de bloedvaten in mijn hersenen, het leek wel of mijn hoofd ging exploderen.

Our website is protected by DMC Firewall!